Vanilje til dine kager og desserter

Vil du gerne bruge ægte naturlig vanilje i dit bagværk, så er det både billigt og sikkert, at købe det online på nettet. Det bedste sted at købe vanilje, er ubetinget: www.vanillamart.co.uk De forhandler alle former for vanille, lige fra vaniljestænger, vanille-ekstrakt, vanillesukker m.m.

Hvis du er vant til at handle bageudstyr på nettet, kender du sikkert allerede Vanillamart. Det er både billigt og sikkert, og vanillen er af en udmærket kvalitet. Der sælges Madagaskarvanilje og indisk vanille, og snart kan man også få den dyrere og mere eksklussive, Tahiti vanille. Så giv dine kager og dessert et pift ægte vanille til en billig pris.

Der er penge at spare, jo mere du køber, så det kan godt betale sig at købe stort ind, eller gå flere sammen. Fx. kan du få 10 stænger vanille for ca. 40 kr, og 50 stænger for ca. 160 kr. Det er 3 kr. pr styk, og en besparelse på 240,-!! Vildt billigt, for en god kvalitet. Der er endnu større rabat at finde på endnu større mængder vanille på vanillamart.

Gratis forsendelse til Danmark, hvis du køber for mere end 25£ (ca. 250 kr) og ellers koster forsendelse kun 2£ (20 kr.)

Ja, JEG er vild med Vanillamart, og de får også ultragod anmeldelser på Trustpilot, så det er bare et helt iorden sted at købe vanilje online.